De Keizerskroon 78 | Julianadorp

Omgeving
Het park de Keizerskroon is ruim opgezet, en het is plezierig er even een ommetje te maken. Doe je dat met je hond, hou deze op het park aangelijnd, en ruim alles op wat hij achterlaat. Voor dit doel liggen in de keukenla zakjes.

In de verdere omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen. Er is een fietspad door de duinen, dat je naar Den Helder of Callantsoog brengt. Overigens is het in beide plaatsen prettig shoppen...


In de westelijke kop van Noord Holland bestaat landbouw voornamelijk uit bollenteelt. Dit zorgt ervoor dat in het voorjaar de akkers bedekt worden met de meest fantastische kleuren. Een geweldige periode dus voor een tripje naar Julianadorp. Een dag naar Texel, Alkmaar of Schagen is ook in de rest van het jaar een geliefd uitje.
Achter De Keizerskroon ligt Landal Beach Resort Ooghduyne , met subtropisch zwembad en een 9-holes golfbaan en een 9-holes pitch & put-baan. 

En dan is er natuurlijk het strand. In alle jaargetijden prachtig, en geen dag hetzelfde. Honden mogen er loslopen, met opruimplicht als in het park. Let wel op: in de maanden april t/m september mogen de honden alleen los voor 10.00 u en na 19.00 u.

(C) 2014